×

STORING? Bel naar

030 666 82 43

en wij helpen je zo snel mogelijk!

Hoofd Bedrijfsbureau (1 fte Nieuwegein)

Hoofd Bedrijfsbureau (1 fte Nieuwegein)

De afdeling

Binnen Quint & van Ginkel (Q&G) gaan we een volwaardig bedrijfsbureau inrichten. Het bedrijfsbureau zal een samenvoeging zijn van verschillende werkzaamheden die op dit moment versnipperd binnen de organisatie zijn gepositioneerd. De bindende factor hierin is dat het bestaat uit diensten die de uitvoeringsorganisatie raken maar zelfstandig (kunnen) opereren. Het gaat hierbij om calculatie, de tekenkamer/inmeters en engineering (totaal 7 fte). De ambitie is dat het bedrijfsbureau het komende jaar volwassen wordt, zodat interne en externe opdrachtgevers optimaal bediend kunnen worden.

De prioriteit op de korte termijn is het opzetten van een slimme tenderorganisatie waarin jij ook je inhoudelijke inbreng hebt. We willen verder groeien als bedrijf en potentiele nieuwe opdrachtgevers moeten door middel van calculaties en plannen optimaal bediend kunnen worden.

Het komende jaar zal de engineeringsorganisatie verder moeten worden opgeschaald. Dit betekent dat we zelf mensen verder willen ontwikkelen en aantrekken. Dit is gedeeltelijk al in gang gezet, maar heeft meer structuur en aandacht nodig. Ook de samenwerking die er is met externen op dit gebied willen we verder verstevigen. We verwachten een uitbreiding van werkzaamheden bij bestaande opdrachtgevers, maar willen ook nieuwe opdrachtgevers gaan bedienen. In samenwerking met de bedrijfsleider ga je actief achter deze potentiële nieuwe opdrachtgevers aan.

De tekenkamer draait al meerdere jaren op een goed niveau de uitdaging die daar ligt zit het met name op het vlak van borgen van processen en het binnen halen van nieuwe opdrachtgevers.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt HBO/WO niveau en ervaring in het begeleiden van tenders. Je weet wat revisie en engineering inhoud en welke processen nodig zijn om in control te blijven op het gebied van kwaliteit en tijdigheid. Je bent daarnaast een ondernemer die snapt wat nodig is om door te pakken en niet bang is zelf uitvoerende taken op te pakken om doelen te halen. Kortom een kans op een zeer afwisselende baan binnen een dynamische omgeving die je voor een groot deel zelf vorm kan geven. We zoeken een generalist die bijvoorbeeld specifiek goed is op het gebied van tenders en plannen. We zijn bij voorkeur op zoek naar iemand die terug kan vallen op vergelijkbare ervaring bij een andere organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

We zijn een jonge snel groeiende organisatie met een no nonsens cultuur. Uiteraard bieden we een marktconform salaris en zijn een auto, telefoon en laptop onderdeel van de functie. De standplaats is Nieuwegein, maar je zal ook werkzaam zijn voor en vanuit de andere vestigingen (Heinenoord, Amsterdam).

Solliciteren?

Voldoe jij aan de volgende voorwaarden?

  • Je kent de energiemarkt of aangrenzende sectoren
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare functie of een functie met raakvlakken zoals tendermanager, projectmanager of projectleider.
  • Ervaring in het coachen en motiveren van medewerkers.
  • Kennis van diverse contractvormen.

Solliciteer dan vóór vrijdag 25 September 2020 via adriaan@quintenvanginkel.nl.

Meer weten over deze functie stuur een mail of bel de bedrijfsleider Energie (Adriaan Mons, tel: 06-53666500).

Solliciteer direct

TOP