×

STORING? Bel naar

085 041 02 02

en wij helpen je zo snel mogelijk!

Uitvoerder openbare verlichting Nieuwgein (fulltime)

Uitvoerder openbare verlichting Nieuwgein (fulltime)

Vanwege een vertrekkende collega zijn wij op zoek naar een nieuwe uitvoerder OVL. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een aantal van onze contracten. Het betreft onder andere de meerjarige OVL contracten met Defensie, gemeente Brummen en Stedin. Uiteraard pak je daarnaast ook de losse opdrachten op voor andere opdrachtgevers. Kortom we zoeken iemand die het leuk vind om zowel langdurige relaties met opdrachtgevers te onderhouden maar het ook leuk vindt om losse projecten op te pakken.

De functie

Jij bent er verantwoordelijk voor dat de organisatie buiten gesmeerd loopt en bent overal verantwoordelijk voor de projecten onder jouw beheer. Je schouwt de opdrachten, stuurt de ploegen aan en rekent de uitgevoerde opdrachten af. Zijn er escalaties binnen projecten dan stem je die af met de projectleider en vestigingsleider. In je dagelijkse werk wordt je ondersteund door werkvoorbereiders uit het team.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar iemand die een aantal jaren ervaring heeft binnen de openbare verlichting en die toe is aan een tweede of derde stap. Je beschikt over de benodigde kennis van elektrotechniek, bent administratief vaardig en communicatief sterk. Communicatie met opdrachtgevers en monteurs is voor jou geen enkel probleem en je komt gemaakte afspraken na. Daarnaast zorg je dat opdrachten op tijd en volgens de eisen worden opgeleverd. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor jouw projecten en de voortgang ervan.

Wat bieden wij jou?

Bij deze verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende baan hoort uiteraard een marktconform salaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Quint & v. Ginkel ondersteunt je daarbij met opleidingen en trainingen. De CAO metaal is van toepassing.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Solliciteer dan via sollicitatie@quintenvanginkel.nl

Solliciteer direct

TOP