×

STORING? Bel naar

085 041 02 02

en wij helpen je zo snel mogelijk!

Monteur VIAG/Gas (VP/AVP)

VGM-coördinator (Fulltime)

Voor onze KAM afdeling zijn wij op zoek naar een VGM- coördinator.

De functie

In deze functie ben je zowel binnen als buiten actief. Het is een brede functie waarbij je veel contact hebt met de werkvloer en daarbij actief begeleiding biedt. Dit gaat bijvoorbeeld om de begeleiding van projecten die we uitvoeren in vervuilde grond maar ook in het mee opstellen van V&G plannen en het daarin begeleiden van de collega’s die de werkzaamheden uitvoeren. Ook handel je incidenten af en coördineer je de communicatie hiervan met de verschillende partijen (opdrachtgever, aannemers, bevoegd gezag, interne organisatie).

Verder werkt  je mee aan behalen en continuering van onze certificeringen. Je werkt mee aan interne en externe audits, lost eventuele problemen in overleg op of voert aanpassingen of verbeteringen door, waar nodig. Communicatie is een belangrijk onderdeel van je functie. Als KAM afdeling zijn we hierin zelfredzaam. We zoeken nadrukkelijk iemand die het belang van (digitale) communicatie inziet in al zijn vormen en hier vaardig in is.

We zoeken voor deze functie een junior of iemand die aan een 2e stap in zijn carrière toe is en de ambitie voor de langere termijn (5 jaar) heeft om door te groeien naar de functie van Hoofd KAM, die in verband met pensionering vrij zal komen.

Binnen de functie leg je rechtstreeks verantwoording af aan Hoofd KAM. De afdeling bestaat daarnaast uit een KAM coördinator. Beide ervaren collega’s die graag hun kennis willen overdragen.

Profiel

Het is van het grootste belang dat je aansluiting hebt met de uitvoerders en ploegen die de werkzaamheden uitvoeren. In toolboxen, filmpjes, via social media, nieuwsbrieven, startwerkoverleggen en werkplekinspecties moet je over kunnen brengen waarom het belangrijk is dat er bepaalde werkwijzen gehanteerd worden. Ideaal gezien begrijp je de techniek al, waar de medewerkers mee werken want ook technische wijzigingen moet je over kunnen brengen. Stukken schrijven kun je goed en je bent creatief. Dit is van belang bij het schrijven van incidentrapporten (incidenteel), het opstellen van (digitale) toolboxen maar ook in de communicatie met opdrachtgevers. Omdat het een brede functie is en jij de expert bent zorg je ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de actuele regelgeving.

Daarnaast:

  • Heb je een afgeronde MVK of HVK opleiding.
  • Heb je HBO werk- en denk niveau.
  • Ben je administratief sterk.
  • Heb je een no-nonsens mentaliteit.
  • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden ook in digitale communicatie.
  • Heb je ervaring in een vergelijkbare functie.

Wat bieden wij jou?

Een verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende baan binnen een relatief jonge onderneming met zeer korte lijnen en een prettige werksfeer. Het betreft een fulltime dienstverband met marktconform salaris. De CAO Metaalbewerkingsbedrijf is van toepassing.

Interesse?

Ben jij een versterking voor Quint en van Ginkel? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Solliciteer direct

TOP