×

STORING? Bel naar

085 041 02 02

en wij helpen je zo snel mogelijk!

Bedrijfsleider Energie & Water (Amsterdam, 1 fte)

Bedrijfsleider Energie & Water (Amsterdam, 1 fte)

Vanuit de vestiging Amsterdam Westpoort voeren we het combi contract CINH gebied 3 uit voor Liander, Waternet en PWN met een looptijd van maximaal nog 7 jaar. Daarnaast plaatsen we voor verschillende CPO’s in ruim 70 gemeenten in Noord-Holland, Flevoland en Utrecht grote aantallen laadpalen in de openbare ruimte waar we in één arbeidsgang ook de aansluiting voor Liander verzorgen.

Doordat de huidige Bedrijfsleider een andere rol gaat vervullen binnen onze organisatie zijn we op zoek naar een nieuwe Bedrijfsleider die met name op strategisch-tactisch niveau acteert maar waar nodig zich operationeel “bemoeid”. Het is hierin belangrijk dat je snapt wat de impact is van de keuzes die je maakt op strategisch-tactisch voor de operatie. Connectie met je mensen en opdrachtgevers, goede contractkennis en het zoeken van de verbinding zijn hierbij de belangrijkste taken. De vestiging Amsterdam is een vestiging die het afgelopen jaar flink gegroeid is met een jong personeelsbestand. Deze snelle groei in een nieuw contract (CINH) voor 3 nieuwe opdrachtgevers en nieuwe gemeenten brengt uitdagingen met zich mee in het op orde krijgen van de processen en samenwerkingen.

De functie

Je bent samen met de Hoofduitvoerder, Teamleider en Projectleider Laadpalen verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van je vestiging. Hierbij bemoei je jezelf niet direct met de uitvoering van de projecten of aansturing van de teams. Je zorg er vooral voor dat de randvoorwaarden en processen voor het team goed zijn ingeregeld, de personele bezetting op orde is, KPI’s gehaald worden en ondersteun je de leidinggevenden in de aansturing van hun teams. Je voedt je mensen met informatie en haalt actief informatie op binnen alle lagen van je vestiging. Dit doe je om de boel bij elkaar te houden en om nieuwe kansen te zien in de samenwerking met opdrachtgevers en om escalaties te voorkomen.

Dit doe je onder andere door het onderhouden van warme contacten met opdrachtgevers, gemeenten en de combi CINH organisatie. Maar ook door geschikt personeel te werven en op te leiden. Binnen Quint & van Ginkel hebben we altijd de voorkeur om zoveel mogelijk medewerkers zelf op te leiden. Het is belangrijk dat je hier oog voor hebt. Daarnaast fungeer je als sparringpartner voor je team en kunnen ze zaken bij jou neerleggen wanneer ze (mogelijk) escaleren. Inhoudelijk en contractueel sta jij je mannetje zowel richting de opdrachtgevers, de omgeving als de medewerkers.

We geven je binnen deze functie veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je direct leidinggevende is de algemeen directeur. Voor alles toestemming vragen? Dat hoeft bij ons niet. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd en verwacht worden uiteraard rekening houdend met de geldende kaders.

Profiel

Jij bent iemand waarbij deze vestiging voelt als je eigen bedrijf. Je kent het werkgebied en hebt de laatste jaren warme contacten met de (potentiele) opdrachtgevers opgebouwd. Daarnaast heb je contacten met potentiele nieuwe medewerkers die werkzaam zijn in de omgeving. Verder ben je zelfstandig, pragmatisch en ziet geen problemen maar kansen. In de communicatie zowel intern als extern ben je zeer goed omdat dit cruciaal is voor een goede uitoefening van je functie. Verder heb je de belangen van zowel Quint & van Ginkel als de opdrachtgever altijd goed in het oog.

Heb je een aantal jaar vergelijkbare ervaring in de sector of ben je een projectleider die een stap wil maken dan is deze functie geschikt voor jou! Het is onze insteek een zeer ervaren coach aan je te koppelen om je op weg te helpen en te ondersteunen.

Minimaal beschik je over:

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Een aantal jaren ervaring in de sector.
  • Een relevant netwerk

Wat bieden wij jou?

Een verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende baan binnen een relatief jonge onderneming met zeer korte lijnen en een prettige werksfeer. Het betreft een fulltime dienstverband met een marktconform salaris. Uiteraard heb je de beschikking over alle middelen die nodig zijn voor een goede uitoefening van je functie zoals een auto en alle digitale hulpmiddelen.

De cao metaal en Techniek is van toepassing.

Interesse?

Ben jij een versterking voor Quint en van Ginkel? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Solliciteer direct

TOP