×

STORING? Bel naar

085 041 02 02

en wij helpen je zo snel mogelijk!

Elektra, Gas & Water

Elektra, Gas & Water

Een groot deel van de ondergrondse infra bestaat uit leidingen en kabels voor elektra, gas en water. Je ziet hier weinig van, maar goed onderhoud aan deze infrastructuur kan van levensbelang zijn. De experts van Quint & van Ginkel B.V. zijn ervaren in de aanleg, renovatie en het onderhoud van deze ondergrondse werken.

Elektra

Nederland heeft een betrouwbaar distributienet van elektriciteit waar miljoenen mensen dagelijks gebruik van maken. Onderhoud aan dit distributienet is niet alleen hard nodig, maar soms zelfs van levensbelang. Onze gecertificeerde medewerkers zijn gespecialiseerd in de aanleg én renovatie van laag- en middenspanningtracés. We werken hiervoor nauw samen met de nutspartijen en zorgen zo voor een stabiele, veilige en kwalitatieve distributie van energie.

Gas

In de toekomst worden huishoudens en gebouwen niet meer voorzien van gas. Terwijl de groene revolutie flink doorzet, is het des te belangrijker om zorgvuldig om te gaan met de gasleidingen die nog in gebruik zijn. Ongelukken met gas door gebrekkig onderhoud of onzorgvuldige werkzaamheden kunnen een enorme ravage aanrichten.

Gasleidingen aanleggen, onderhouden en repareren

Bij Quint & Van Ginkel B.V. weten we als geen ander hoe belangrijk veiligheid is. Onze gasploegen werken aan de aanleg, onderhoud en renovatie van gasleidingen. Alle risico’s worden zorgvuldig overwogen en er worden geen onnodige risico’s gelopen; wanneer je met gas werkt, is er geen ruimte voor fouten. Daarom worden al onze medewerkers die met gasleidingen werken zorgvuldig geschoold en continu gecontroleerd op hun kennis van veilig werken.

Water

Woon of werk je in de regio Scherpenzeel - Utrecht – Nieuwegein – Amersfoort? Dan bestaat de kans dat het water uit je kraan afkomstig is uit waterleidingen die door onze vakmensen zijn aangelegd. We hebben zo onderhand al vele kilometers waterleiding onder de grond aangelegd.

Het Nederlandse kraanwater is een van de schoonste kraanwaters ter wereld. Dat hebben we allemaal te danken aan het goede onderhoud aan onze waterleidingen: die hebben amper lekkages en geven bacteriën en virussen geen schijn van kans.

Dat houden we natuurlijk graag zo. We houden dan ook heel scherp in de gaten of tijdens de aanleg en het onderhoud van waterleidingen alle hygiëne- en veiligheidseisen nageleefd worden.

Aannemer of partner nodig voor ondergrondse infra?

TOP