×

STORING? Bel naar

030 666 82 43

en wij helpen je zo snel mogelijk!

OVER ONS

VEILIG, BETROUWBAAR & GEKWALIFICEERD!

Quint & van Ginkel B.V.: aannemer, installatiebedrijf, partner

Wij zijn specialist op het gebied van ondergrondse infra. Als (onder)aannemer, installatiebedrijf, onderhoudsbedrijf: in welke vorm je ons ook inschakelt, je krijgt altijd veilige, betrouwbare en gekwalificeerde medewerkers om het project zorgvuldig uit te voeren. Naast dat we experts zijn in ondergrondse infra (gas, water, elektra), weten we ook alles van openbare verlichting.

De hoofdvestiging van Quint & van Ginkel B.V. is gevestigd in Nieuwegein. Daarnaast is er een administratiekantoor in Scherpenzeel en hebben we 3 projectlocaties in Nieuwegein, Amsterdam en Heinenoord.

Onze achtergrond

Quint & van Ginkel B.V. begon 25 jaar geleden met Anton Quint. Hij startte als monteur in dienst maar nam al snel steeds vaker zelfstandige opdrachten aan. In 2002 richtte hij samen met dhr. Van Ginkel de BV Quint & van Ginkel op. Het werkgebied breidde zich steeds verder uit en ook de expertise werd steeds breder.

De groei van Quint & van Ginkel B.V. zet nog altijd door dankzij onze kennis, goede cijfers en de continue investering kwaliteit. We hebben inmiddels ruim 65 medewerkers en huren daarnaast ook nog circa 75 flexibel medewerkers en zzp’ers in.

Nu weet je een beetje wie wij zijn en wat we doen, maar wij zijn ook nieuwsgierig naar jouw project! Kennismaken? Neem contact met ons op.

TOP