×

STORING? Bel naar

085 041 02 02

en wij helpen je zo snel mogelijk!

CAI, KPN & GLASVEZEL

CAI, KPN & Glasvezel

Bij ondergrondse infra hoort ook bekabeling voor internet, telefonie en televisie. Onze experts weten alles van het aanleggen en onderhouden van CAI-installaties, KPN-netwerken en glasvezel.

CAI-installaties

CAI staat voor Centrale Antenne Inrichting en zorgt voor televisieontvangst via een kabelnetwerk. CAI-installaties zijn misschien traditioneel, maar er wordt nog altijd volop geïnvesteerd in deze kopernetwerken.

Installatiebedrijf CAI Nieuwegein & Scherpenzeel

Voor de aanleg en het onderhoud van een CAI-netwerk heb je een specialist nodig. Bij Quint & van Ginkel B.V. hebben we specialisten voor CAI-kabels in huis die zorgen voor een betrouwbare kabelverbinding voor zowel analoge als digitale televisie.

KPN

Quint & van Ginkel B.V. bouwt al jarenlang mee aan het ondergrondse KPN-netwerk. KPN belooft haar klanten snel en betrouwbaar internet (en voor hen die dat nog gebruiken, een betrouwbaar netwerk voor vaste telefonie). Daarvoor is het cruciaal dat dit netwerk vakkundig aangelegd én zorgvuldig onderhouden wordt.

Bedrijf glasvezel aanleggen

Razendsnel internet, altijd. Dat willen we allemaal, en het aanleggen van glasvezel gebeurt dan ook volop. Overal in Nederland worden traditionele vormen van (internet)bekabeling vervangen door het aanleggen van glasvezelnetwerken. Bij Quint & van Ginkel B.V. zijn we daar de afgelopen jaren dan ook expert in geworden.

Glasvezel is een sterke maar dunne draad die gemaakt is van glas. Signalen kunnen via dit netwerk met hoge snelheid verstuurd worden. Geen wonder dus dat glasvezelinternet razendsnel in opkomst is! Glasvezel is sterk maar bij de aanleg moet er wel voorzichtig omgegaan worden met de dunne draden. Onze experts weten als geen ander hoe ze met deze delicate materialen om moeten gaan.

Schakel ons in:

  • Voor het aanleggen van glasvezel voor providers
  • Wanneer je voor jouw opdracht een onderaannemer zoekt voor het aanleggen van glasvezel

Installatiebedrijf nodig voor het vakkundig aanleggen van CAI-, KPN-, of glasvezelnetwerken?

Quint & van Ginkel B.V. is dé expert op het gebied van ondergrondse infra in regio Scherpenzeel – Utrecht – Nieuwegein – Amersfoort.

TOP