×

STORING? Bel naar

085 041 02 02

en wij helpen je zo snel mogelijk!

Vanwege de landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beheersen, heeft Quint & van Ginkel de werkzaamheden aangepast. Als bedrijf in de vitale sector hebben wij een specifieke verantwoordelijkheid: We helpen mee de energie, water- en telecomvoorzieningen in stand houden.

Daarbij beperken we het contact tussen klanten en onze monteurs zoveel als mogelijk. We volgen hiermee de richtlijnen van het RIVM. Wij hebben de werkzaamheden achter de voordeur grotendeels stilgelegd, bij zowel particulieren als klein zakelijke klanten. Dit betekent dat we voorlopig niet langskomen voor werkzaamheden in de meterkast of voor een andere inpandige klus.

Waar buiten nog wel veilig en verantwoord kan worden gewerkt, lopen de werkzaamheden zoveel als mogelijk door. Ook staan monteurs van Quint & van Ginkel nog steeds dag en nacht klaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Ook hier werken we met de landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het COVID-19 virus en volgen we de richtlijnen van het RIVM. Het Rijk en de bouw- en technieksector hebben tevens het protocol Samen Veilig Doorwerken opgesteld.

Per 1 juni 2019 is het nieuwe adres van onze hoofdvestiging in Nieuwegein Marconibaan 44, 3439 MS Nieuwegein.

TOP