×

STORING? Bel naar

085 041 02 02

en wij helpen je zo snel mogelijk!

HR Medewerker Scherpenzeel

HR Medewerker Scherpenzeel

Je komt te werken op de vestiging in Scherpenzeel, maar er zijn ook vestigingen in Amsterdam, Nieuwegein en Heinenoord. En iedereen op al deze vestigingen kan met vragen over het personeelsbeleid bij jou terecht. Het is daarom wel van belang dat je weet waarover je praat, je moet alle vragen wel inhoudelijk kunnen beantwoorden.

Je komt te werken op een relatief klein kantoor met 8 collega's. Ze doen er veel aan om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak - en echt onderdeel van het team - voelt. Als dat het geval is, is de kans het grootst dat je er nog jarenlang blijft werken en dat is precies de insteek.

De functie

Jij handelt met je collega's alle administratieve zaken omtrent HR af. Ook ben je het aanspreekpunt voor iedereen binnen de organisatie die vragen heeft over het personeelsbeleid.

Wat ga je nu concreet doen? Nou, bijvoorbeeld de on- en offboarding van al het interne personeel. Jij zorgt ervoor dat voordat iemand daadwerkelijk start alles voor hem/haar geregeld is. Mist iemand bepaalde certificaten? Dan leg jij dit duidelijk en overzichtelijk vast en zorgt dat er aanvullende cursussen worden ingepland.

Profiel

  • Je hebt een proactieve houding
  • Ervaring als HR Medewerker (3 jaar)
  • Je houdt ervan om zaken tot in detail uit te pluizen
  • Mensen helpen met HR vraagstukken

Wat bieden wij jou?

  • Klein kantoor (8 collega's) met korte lijntjes
  • Contact met iedereen binnen de organisatie, veel contact met mensen dus
  • Werken met collega's die er echt voor elkaar zijn

Interesse?

Ben jij een versterking voor Quint en van Ginkel? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Solliciteer direct

TOP