Plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s

Vanuit onze vestiging in Amsterdam realiseren wij de aansluiting en plaatsing van laadpalen voor de elektrische auto’s in Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. Deze werkzaamheden voeren wij uit in samenwerking met de netbeheerders Stedin & Liander en onze opdrachtgever Pitpoint, de exploitant van de laadpalen.

De laadpalen die wij plaatsen zijn bestemd voor publiek gebruik. Onze ‘laadpaalploegen’ plaatsen samen ongeveer 1000 laadpalen per jaar welke bestemd zijn voor de elektrische auto. Het doel is om dit aantal de komende 4,5 jaar te verdrievoudigen.

Hoe gaat dit in zijn werk ?
De gemeente kiest een locatie waar ze de laadpaal graag geplaatst zien worden. Aan de hand hiervan wordt er een pre-check gedaan of dit haalbaar is en of dat er geen betere locaties zijn. Indien akkoord gaat de netbeheerder alle info verzamelen en een opdracht aanmaken voor uitvoering. Vervolgens komt deze opdracht bij ons terecht en kunnen wij overgaan op uitvoering, nadat wij van de gemeente het definitieve verkeersbesluit hebben ontvangen.