×

STORING? Bel naar

085 041 02 02

en wij helpen je zo snel mogelijk!

Quint & van Ginkel stabiel klaar voor de toekomst!

Anton Quint heeft zijn aandelen voor 100% overgedragen aan Teddy van Voorst, Wessel Ansink en Adriaan Mons. Personeelsleden die bij elkaar opgeteld ruim 40 jaar werkervaring hebben bij het bedrijf. Daarmee is gekozen voor stabiliteit binnen de organisatie en het behouden blijven van de eigen cultuur.

De rolverdeling tussen de drie aandeelhouders blijft zoals hij de afgelopen jaren al was. Wessel Ansink blijft in de rol van Senior Hoofduitvoerder/Technisch Adviseur zich met name met techniek bezig houden. Teddy van Voorst en Adriaan Mons vormen de directie.

Anton Quint, vertrekkend eigenaar van Quint & van Ginkel verklaart: “Ik heb de laatste jaren steeds meer afstand genomen van de organisatie en de leiding aan deze drie mensen over gelaten. Ik word ouder en wil de druk die een groot bedrijf met zich mee brengt niet meer. Opvolging binnen de familie was geen optie maar ondanks dat is dit voor mij de meest logische keuze. Ik wil gewoon dat het bedrijf doorgaat op de ingeslagen weg. Kansen voor iedereen om zich door te ontwikkelen in een laagdrempelige en open cultuur.”

Wessel Ansink, nieuwe mede eigenaar, vult aan: “Alle drie hebben we de kans van Anton gehad om ons te ontwikkelen binnen Quint & van Ginkel. Ieder op onze eigen vakgebied. Het past in zijn visie dat wij de kans krijgen om het bedrijf voort te zetten maar het blijft een hele eer dat je gevraagd wordt.”

Teddy van Voorst en Adriaan Mons, nieuwe mede eigenaren en directieteam verwoorden het als volgt: “ We zijn heel blij dat we het bedrijf kunnen blijven leiden zoals we dit de afgelopen jaren hebben gedaan. Voor ons was belangrijk dat alles bij hetzelfde blijft en we niet werden opgeslokt door een grotere concurrent. De komende jaren blijven we inzetten op verdere groei. Door deze groei kunnen we medewerkers de kans blijven geven om intern door te groeien. We blijven daarnaast een financieel draagkrachtige organisatie met voldoende investeringsmogelijkheden.

TOP