×

STORING? Bel naar

085 041 02 02

en wij helpen je zo snel mogelijk!

(Technisch) Administratief Medewerker Amsterdam (1 fte)

(Technisch) Administratief Medewerker Amsterdam (1 fte)

Voor onze vestiging Amsterdam zijn we op zoek naar een administratief medewerker met affiniteit voor de technische branche.

De functie

Als Technisch Administratief Medewerker (TAM) ben je nauw betrokken bij het primaire proces en ben je een belangrijk scharnierpunt binnen onze (administratieve) organisatie. Naast administratieve werkzaamheden beantwoord je eerste lijn binnenkomende telefoon en bel je klanten om te bevestigen dat een opdracht binnen is.

We werken met een aantal projectadministratiesystemen. Jij zorgt er steeds voor dat alle partijen op het juiste moment over de juiste gegevens beschikken. Zo is de administratie compleet en worden oplevertermijnen gehaald. Je monitort hierbij waar nodig de terugkoppeling van de opdrachtgever en zet deze terugkoppeling door aan de betreffende collega of handelt de terugkoppeling zelf af. Verder ondersteun je organisatie breed bij administratieve klussen en ondersteun je in de werkvoorbereiding. Binnen ons snel groeiend bedrijf zijn er kansen om door te groeien. We verwachten van je dat je binnen enkele jaren doorgroeit naar de functie van werkvoorbereider waarbij een volgende stap naar de functie van uitvoerder ook tot de mogelijkheden behoord afhankelijk van je eigen ontwikkeling.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar iemand die zich werkprocessen snel eigen maakt, zelf initiatief neemt en zeer secuur is. Je bent echt iemand die altijd in control is, geen zaken vergeet en pro actief terugkoppelt naar collega’s, klanten en opdrachtgevers. Je bent niet bang om klanten te woord te staan en bent communicatief vaardig.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde MBO opleiding niveau 4.
  • Uitstekende computervaardigheden
  • Werkervaring binnen de ondergrondse infra is een pré maar geen must.

Wat bieden wij jou?

Een verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende baan binnen een jonge onderneming met zeer korte lijnen en een prettige werksfeer. Wij zijn een echt no nonsens bedrijf. Het betreft een dienstverband van 40 uur. Het salaris wordt bepaald aan de hand van jouw kennis en ervaring. De cao metaal is van toepassing.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Solliciteer dan via adriaan@quintenvanginkel.nl

Solliciteer direct

TOP