×

STORING? Bel naar

085 041 02 02

en wij helpen je zo snel mogelijk!

Werkvoorbereider CINH Amsterdam (1 fte )

Werkvoorbereider CINH Amsterdam (1 fte )

Vanwege het groeien van de organisatie zijn we op zoek naar een nieuwe werkvoorbereider kabels en leidingen die onze organisatie komt versterken.

Functie

Als werkvoorbereider heb je een veelzijdige baan. Je vormt samen met de uitvoerder een team dat verantwoordelijk is voor een breed werkpakket met uiteenlopende projecten op het gebied van laadpalen. Deze projecten komen in een vaste stroom binnen vanuit de verschillende netbeheerders. Als werkvoorbereider ben je nauw betrokken bij het volledige voorbereidingsproces van projecten maar ook bij de uitvoering en oplevering ondersteun je de uitvoerder. Het is een functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Binnen Quint & van Ginkel hebben we een vast proces met elkaar geformuleerd waarin de taakverdeling helder is uitgewerkt.

Wie ben jij?

Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een starter of die een aantal jaar ervaring heeft binnen het werkgebied elektra, administratief sterk is en communicatief vaardig. Je kunt goed samenwerken en bent pro actief. Je zorgt er voor dat alles tip top voor elkaar is voor de uitvoering. Het kan zijn dat dit je eerste baan is als werkvoorbereider maar bij voorkeur heb je al een aantal jaren ervaring.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde MBO opleiding
  • Werkervaring op het gebied van elektra is een pré
  • Uitstekende computervaardigheden

Wat bieden wij jou?

Een verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende baan binnen een relatief jonge onderneming met zeer korte lijnen en een prettige werksfeer. Het betreft een fulltime dienstverband met een marktconform salaris. De cao metaal is van toepassing.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Solliciteer dan via sollicitatie@quintenvanginkel.nl

Solliciteer direct

TOP