×

STORING? Bel naar

085 041 02 02

en wij helpen je zo snel mogelijk!

Teamleider Energie en Water (Heinenoord, 1 fte)

De vestiging

Vanuit de vestiging Heinenoord voeren we werkzaamheden uit voor onder andere Stedin, DNWG, Dunea en Evides. We doen dit binnen 3 raamcontracten zijnde Infra SDO (netgedreven Stedin-Dunea), Infrawerk Zeeland/Rijnmond (DNWG) en GSR Solo contract Stedin. Doordat het GSR contract einde van het jaar afloopt en de andere 2 contracten het afgelopen jaar gestart zijn zitten we in een transitie.

Nadat deze transitie is afgerond zal de vestiging hierbij meer ondersteunend zijn binnen het infrawerk Zeeland-Rijnmond contract en vanaf de 2e helft van 2024 steeds meer werkzaamheden gaan oppakken in het Infra SDO contract waarbij we onze bestaande gassanering- en MS capaciteit gaan inzetten. Daarnaast wordt vanuit de vestiging Heinenoord de nieuwe werkstroom buurtaanpak binnen alle contractgebieden van Quint & van Ginkel aangestuurd. We verwachten in deze werkstroom de komende jaren een enorme groei van het werkaanbod.

De functie

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team van de vestiging en trekt hier samen op met de hoofduitvoerder. Je legt hierin verantwoording af bij de bedrijfsleider. Hierbij bemoei je jezelf niet direct met de uitvoering van de projecten maar zorg je vooral dat de randvoorwaarden voor het team goed zijn ingeregeld en bewaak je de middellangere termijn.

Binnen Quint & van Ginkel hebben we altijd de voorkeur om zoveel mogelijk medewerkers zelf op te leiden. Daarnaast fungeer je als sparringpartner voor je team en kunnen ze zaken bij jou neerleggen wanneer ze (mogelijk) escaleren. Inhoudelijk sta jij je mannetje zowel richting de opdrachtgevers als de medewerkers.

We geven je binnen deze functie veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Voor alles toestemming vragen aan de bedrijfsleider? Dat hoeft bij ons niet. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd en verwacht worden.

Profiel

Jij bent iemand waarbij deze vestiging voelt als je eigen bedrijf. Je kent het werkgebied en hebt de laatste jaren warme contacten met de (potentiele) opdrachtgevers opgebouwd. Daarnaast heb je contacten met potentiele nieuwe medewerkers die werkzaam zijn in de omgeving. Verder ben je zelfstandig, pragmatisch en ziet geen problemen maar kansen. In de communicatie zowel intern als extern ben je zeer goed omdat dit cruciaal is voor een goede uitoefening van je functie. Verder heb je de belangen van zowel Quint & van Ginkel als de opdrachtgever altijd goed in het oog.

Heb je een aantal jaar vergelijkbare ervaring in de sector of ben je een projectleider die een stap wil maken dan is deze functie geschikt voor jou!

Minimaal beschik je over:

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Een aantal jaren ervaring in de sector.
  • Een relevant netwerk

Wat bieden wij jou?

Een verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende baan binnen een relatief jonge onderneming met zeer korte lijnen en een prettige werksfeer. Het betreft een fulltime dienstverband met een marktconform salaris. Uiteraard heb je de beschikking over alle middelen die nodig zijn voor een goede uitoefening van je functie zoals een auto en alle digitale hulpmiddelen.

De cao metaal en techniek is van toepassing.

Interesse?

Ben jij een versterking voor Quint en van Ginkel? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Solliciteer direct

TOP