×

STORING? Bel naar

030 666 82 43

en wij helpen je zo snel mogelijk!

Kom jij werken bij Quint & van Ginkel B.V.?

Kom jij bij ons werken?

Ben jij een gedreven monteur, een enthousiaste werkvoorbereider of ben je op zoek naar een andere rol binnen de ondergrondse infra? Misschien zijn wij wel een perfecte match! Bij ons krijg je volop kansen om jezelf door te ontwikkelen. We investeren veel in extra opleiding voor onze medewerkers. Misschien start je wel als nieuwkomer in de sector, maar bij ons kan je binnen een paar jaar doorgroeien tot hulpmonteur en daarna zelfstandig monteur.

Quint & van Ginkel B.V.: dit zijn wij

Bij Quint & van Ginkel B.V. staan we voor kwaliteit, veiligheid en hard werken. Dat zie je terug bij al onze medewerkers. Deze fundering zorgt voor een stevige basis binnen het bedrijf en iedereen die voor ons werkt. Wie laat zien goed binnen ons team te passen, houden we graag bij ons. Daarom investeren we continu in de ontwikkeling van onze vakmensen. Als onze medewerkers beter worden, worden wij dat ook!

Werken bij Quint & van Ginkel B.V. betekent:

  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Werken in een jong en gedreven team
  • Uitdagend en afwisselend werk.

Actuele vacatures

Monteur VIAG/Gas (VP/AVP)

Je hebt als monteur gas- en waterleidingen een verantwoordelijke baan. Al vroeg ben je bezig met de aanleg en montage van gas en/of waterleidingen, in zowel hoofd- als dienstleidingen. Alle werkzaamheden voer je uit volgens planning, veiligheidsvoorschriften, werktekeningen en specificaties.

Monteur BEI/Laag-, midden- en hoogspanning (VP/AVP)

Je hebt als monteur BEI een verantwoordelijke baan. Al vroeg ben je bezig met de aanleg en montage van spanningsnetten. Alle werkzaamheden voer je uit volgens planning, veiligheidsvoorschriften, werktekeningen en specificaties.

Stagiair Communicatie

Wij zijn op zoek naar een student die voor zijn of haar stage een huisstijlhandboek wil gaan maken. Op dit moment zijn er tal van documenten, lettertype, visitekaartjes en dergelijke in omloop binnen onze organisatie.

Hoofd Bedrijfsbureau (1 fte Nieuwegein)

Binnen Quint & van Ginkel (Q&G) gaan we een volwaardig bedrijfsbureau inrichten. Het bureau zal een samenvoeging zijn van verschillende werkzaamheden die op dit moment versnipperd binnen de organisatie zijn gepositioneerd.

Solliciteer direct

Zzp’ers en detacheerders

We hebben onze eigen vaste medewerkers in dienst maar besteden ook regelmatig werkzaamheden uit aan zzp’ers en detacheerders. Ben jij zelfstandig werkzaam binnen de sector ondergrondse infra en beschik je over alle juiste papieren? Dan leren we je graag kennen! Er worden bij Quint & van Ginkel B.V. bijvoorbeeld regelmatig zzp monteurs gezocht.

Belangrijk voor zzp’ers

  • Je bent in bezit van de juiste vakdiploma’s;
  • Je hebt een VOL-, VCA- en BHV-certificaat;
  • Op werkzaamheden uitgevoerd door externen is de A.I.O.V. Quint & v. Ginkel B.V. (Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden) van toepassing.

Wil je als bedrijf een medewerker verhuren aan ons? Ook dan is VCA- en BHV-certificering verplicht.

Samenwerken? Stuur een berichtje naar info@quintenvanginkel.nl en vertel kort wie je bent en wat je doet. Stuur ook meteen je diploma’s en certificaten mee. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

TOP