×

STORING? Bel naar

030 666 82 43

en wij helpen je zo snel mogelijk weer op weg!

WERKEN BIJ ONS

Kom jij werken bij Quint & van Ginkel B.V.?

Kom jij bij ons werken?

Ben jij een gedreven monteur, een enthousiaste werkvoorbereider of ben je op zoek naar een andere rol binnen de ondergrondse infra? Misschien zijn wij wel een perfecte match! Bij ons krijg je volop kansen om jezelf door te ontwikkelen. We investeren veel in extra opleiding voor onze medewerkers. Misschien start je wel als nieuwkomer in de sector, maar bij ons kan je binnen een paar jaar doorgroeien tot hulpmonteur en daarna zelfstandig monteur.

Quint & van Ginkel B.V.: dit zijn wij

Bij Quint & van Ginkel B.V. staan we voor kwaliteit, veiligheid en hard werken. Dat zie je terug bij al onze medewerkers. Deze fundering zorgt voor een stevige basis binnen het bedrijf en iedereen die voor ons werkt. Wie laat zien goed binnen ons team te passen, houden we graag bij ons. Daarom investeren we continu in de ontwikkeling van onze vakmensen. Als onze medewerkers beter worden, worden wij dat ook!

Werken bij Quint & van Ginkel B.V. betekent:

  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Werken in een jong en gedreven team
  • Uitdagend en afwisselend werk.

Actuele vacatures

Monteur VIAG/Gas (VP/AVP)

Je hebt als monteur gas- en waterleidingen een verantwoordelijke baan. Al vroeg ben je bezig met de aanleg en montage van gas en/of waterleidingen, in zowel hoofd- als dienstleidingen. Alle werkzaamheden voer je uit volgens planning, veiligheidsvoorschriften, werktekeningen en specificaties.

Monteur BEI/Laag-, midden- en hoogspanning (VP/AVP)

Je hebt als monteur BEI een verantwoordelijke baan. Al vroeg ben je bezig met de aanleg en montage van spanningsnetten. Alle werkzaamheden voer je uit volgens planning, veiligheidsvoorschriften, werktekeningen en specificaties.

Projectleider kabels en leidingen

Als projectleider kabels en leidingen bij Quint en van Ginkel ben je verantwoordelijk voor de grote projecten op het gebied van ondergrondse kabels en leidingen. Samen met de engineer ontwerp je het project.

Solliciteer direct

TOP