×

STORING? Bel naar

085 041 02 02

en wij helpen je zo snel mogelijk!

Werkvoorbereider Gas AL saneringen/ verwijderingen

Werkvoorbereider Gas AL saneringen/ verwijderingen

Vanwege het groeien van de organisatie zijn we op zoek naar een nieuwe werkvoorbereider die onze organisatie komt versterken.

De functie

Als werkvoorbereider heb je een veelzijdige baan. Je vormt samen met de uitvoerder een team dat verantwoordelijk is voor een breed werkpakket gasopdrachten. Deze opdrachten komen binnen via twee vaste stromen, te weten saneringen en verwijderingen. Saneren is het vervangen van gas aansluitingen i.v.m. veiligheid en is netgedreven. Verwijderen is het gasloos maken van woningen en is klant gedreven. Als werkvoorbereider in deze functie ben je verantwoordelijk voor het volledige voorbereidingsproces van de opdrachten. Vanaf klantcontact tot en met de oplevering aan de netbeheerder ondersteun je de uitvoerder. Het is een functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Binnen Quint & van Ginkel hebben we een vast proces met elkaar geformuleerd waarin de taakverdeling helder is uitgewerkt.

Profiel

Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een starter of iemand die een aantal jaar ervaring heeft binnen het werkgebied , administratief sterk is en communicatief vaardig. Je kunt goed samenwerken, bent pro actief en oplossingsgericht. Je houdt er van om je werk op orde te hebben. Het kan zijn dat dit je eerste baan wordt als werkvoorbereider. Dit is geen enkel probleem, want wij leiden jou graag op. Uiteraard ontvangen wij ook graag jouw sollicitatie als je al een aantal jaar (relevante) werkervaring hebt.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde MBO opleiding
  • Sterke computervaardigheden
  • Rijbewijs B
  • Bereid tot het volgen van opleidingen

Wat bieden wij jou?

Een verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden binnen een relatief jonge onderneming met zeer korte lijnen en een prettige werksfeer. Het betreft een fulltime dienstverband met een marktconform salaris en standplaats Nieuwegein. De cao metaal is van toepassing.

Interesse?

Ben jij een versterking voor Quint en van Ginkel? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Solliciteer direct

TOP